Modern och etisk hundträning med garanterat resultat i Uppsala, eller online.
Här ligger fokuset på er som ekipage och era individuella förutsättningar, på så sätt kan vi tillsammans se till att ni lyckas nå era mål!


Ensamhetsträning (e-guide)

96186
49.00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Denna e-guide på 15 sidor är skriven för att hjälpa dig som precis ska börja med ensamhetsträningen eller dig som tragglat men inte riktigt fått till det.

När ensamhetsträningen inte fungerar eller känns främmande uppstår en stress som inte är rolig att hantera. Det blir helt plötsligt ett problem att gå till affären, boka ett möta eller möta en vän på fika. Oftast vill ju ta med våra hundar, och i den mån det är möjligt följer hundarna med. Ibland är det inte möjligt eller så vill man ha lite ensamtid.

Guiden har 3 olika delar:

  • Introduktion för att ge lite kött på benen.
  • Betingning & Motbetingning för att skapa en god grundkänsla till att bli lämnad
  • Bli lämnad på riktigt

Delarna har olika moduler för att du ska kunna arbeta i ett tempo som inte går för snabbt fram och även en checklista för att kunna följa er process steg för steg.

Målet med denna guide är att du ska känna dig mer självsäker i er träning framöver och få en översyn på era förutsättningar i situationen. Alla relationer blir starkare ifall man kan ta en paus från varandra, vissa relationer behöver bara lite mer arbete innan båda känner sig trygga i lämnandet.

Återta möjligheten att köpa socker till kaffet, fika med en kompis och ta ett möte nere på kontoret utan stressen över att din fyrbente vän skulle må dåligt hemma!


Skulle du under denna träning märka att seperationsångesten är så stark att ni inte kommer vidare kan du istället använda det som underlag när du bokar personlig rådgivning, även om du inte bokar den hos mig.

Spara denna produkt för senare användning